Colletto Camiceria

A Colletto Camiceria olyan olasz ingeket hozott Magyarországra, melyek a minőség és a kényelem mellett valami mást is nyújtanak.

A Colletto Camiceria az igazi olasz stílust hozza el - minden varrás, behajtás, illesztés, az utolsó cérnaszálig szenvedéllyel készült. Kizárólag olyan olasz gyárakkal működünk együtt, ahol az ingkészítés hagyományait és fortélyait generációk óta őrzik, az elkészült ingek mégis minden modern igényt kielégítenek.

A nagy gonddal készített ingekbe az ösztönös elegancia mellett az olasz életérzés is beleszövődik. Egy olasz inget más látni, tapintani, viselni, a különbséget pedig nem csak a viselője, de annak környezete is azonnal észreveszi…
A Premier kedvezménye Gentleman klubtagok számára:

Az igénybe vehető kedvezményeket az alábbi ismertető tartalmazza. További részletekért, illetve a kedvezmény igénybe vételéért kattintson az ajánlatra:

Colletto Camiceria

A Colletto Camiceria a Gentleman magazin előfizetői részére egy évre szóló MEDIO szintű klubtagságot ad ajándékba, amely már már az első vásárlásnál is minimum 10% kedvezményt biztosít.

Colletto Camiceria premier
Colletto Camiceria

1051 Budapest, József nádor tér 9.
+36 30 842 6926
info@collettocamiceria.com
www.collettocamiceria.com

A keresett szó nem lehet rövidebb 3 betűsnél!
Bezárás