British Automotive Hungary

A British Automotive Hungary Kft. 2011. októberében kezdte meg hazánkban a patinás brit autómárkák, a Jaguar, Land Rover és Range Rover márkák forgalmazásának jogát.

„Különösen szerencsésnek tarjuk azt, hogy akkor kaptuk meg a Jaguar, Land Rover márkák hazai képviseletének jogát, amikor a márkák óriási átalakuláson, és modellfrissítésen esnek át." - kommentálta Markó Zoltán, a British Automotive Hungary Kft. Ügyvezető igazgatója. A Jaguar modellpaletta szintén folyamatos megújuláson megy keresztül, melynek egyik ékköve a legendás E-type modell utódjaként aposztrofált F-type modell.

A honi vásárlók és tulajdonosok szalonunkban és márkakereskedésünkben magas színvonalú kiszolgálást, és szolgáltatásokat kapnak, mindemellett vásárlóinknak 4 év kiterjesztett garanciával, és 4 évre szóló ingyenes szervizcsomaggal is kedveskedünk.
A Premier kedvezménye Gentleman klubtagok számára:

Az igénybe vehető kedvezményeket az alábbi ismertető tartalmazza. További részletekért, illetve a kedvezmény igénybe vételéért kattintson az ajánlatra:

British Automotive Hungary Kft.

Új Jaguar, Land Rover vagy Range Rover modell vásárlása esetén speciális Gentleman Premier árkedvezmény, ingyenes átvizsgálás, javítás és karbantartás esetén 10% kedvezmény.

British Automotive Hungary premier
British Automotive Hungary

1194 Budapest, Nagykőrösi út 152.
+36 1 882 8900
info@autopalacem5.hu
www.jlr.hu

A keresett szó nem lehet rövidebb 3 betűsnél!
Bezárás