BL Bavaria Yachtclub

Páratlan elegancia, tökéletes harmónia, fényűző mindennapok... Mindez egy olyan helyszínen, ahol a vitorlázás izgalma, a pihentető fürdőélmény és a szórakozási lehetőségek széles tárháza egy időben, egy helyen van jelen, itthon, Balatonlellén, a BL Bavaria Yachtclubban.

A BL Bavaria Yachtclub & Apartments a Balaton déli partján, Balatonlelle központjában, közvetlenül a vízparton található. Egy kikötő, egy Yachtclub, egy luxus villákkal teli ősfás park, medencék, fövenyes partszakasz és nem utolsó sorban a Balaton feledhetetlen látványa. Mindez együtt, egy helyen.

Köztudott, hogy a vitorlázás nem csak egy sport, hanem egy fantasztikus kikapcsolódás is egyben. Ha még nem próbálta ki az aktív pihenésnek ezt a formáját, akkor most elérkezett az idő! Balaton egyik legszebb ékességének gyönyörű látványával, páratlan természeti környezetben, a Balaton legszebb naplementéjével várja Önt a BL Bavaria Yachtclub & Apartments!
A Premier kedvezménye Gentleman klubtagok számára:

Az igénybe vehető kedvezményeket az alábbi ismertető tartalmazza. További részletekért, illetve a kedvezmény igénybe vételéért kattintson az ajánlatra:

Bavaria - Royal Silver Kft.

A Balatonlellei BL Bavaria Yachtclub a Gentleman klubtagok részére 20% kedvezményt ad az új bérlők részére a kikötőhely díjából, illetve 20% kedvezményt ad a hajóbérlési árakból.

BL Bavaria Yachtclub premier
BL Bavaria Yachtclub

1138 Budapest, Váci út 113.
+36 30 677 5087
info@bavaria.hu
www.bavaria.hu

A keresett szó nem lehet rövidebb 3 betűsnél!
Bezárás