bado Showroom

Kompromisszumok nélkül. Prémium kategóriában. Egyedi tervezés. A legmagasabb minőség. A legteljesebb körű kiszolgálás akár otthonában is.

A bado az egyetlen olyan prémium kategóriás brand Magyarországon, amely tetőtől talpig felöltözteti Önt. Ahol több mint négyezer szövet közül válogathat, és ahol minden egyedi igénye teljesülhet az ing gallérjától kezdve, a kabáton át az öltöny gombjáig. Mindezek olyan minőségben, amelyek hazánkban példaértékűek.

A bado az Ermenegildo Zegna szöveteinek egyedüli és kizárólagos hazai forgalmazója, a kínálatban azonban olyan neves márkák alapanyagai közül is válogathat, mint a Cerruti, a Monti, a Heilemann, a Holland & Sherry, illetve a J&J Minnis from Savile Row London. A bado mindezt luxus környezetben és exkluzív kiszolgálással kínálja.
A Premier kedvezménye Gentleman klubtagok számára:

Az igénybe vehető kedvezményeket az alábbi ismertető tartalmazza. További részletekért, illetve a kedvezmény igénybe vételéért kattintson az ajánlatra:

bado

Klubtagságához negyedévente 10-10.000,- Ft, összesen 40.000,- Ft klubkedvezményt biztosítunk Önnek személyre szabott ing-, zakó-, öltöny-, vagy kabát vásárlása esetén.

bado Showroom premier
Írásunk a Premierről:

Art of Bond

bado Showroom

1133 Budapest, Pannónia utca 72-74.
+36 1 801 2332
showroom@bado.hu
www.bado.hu

A keresett szó nem lehet rövidebb 3 betűsnél!
Bezárás