JOSKO CENTER BEMUTATÓTEREM

A Josko Center három éve elkötelezetten képviseli a minőségi termékeket és szolgáltatásokat nyújtó JOSKO csúcskategóriás kül- és beltéri nyílászáróit exkluzív partnerként Budapesten. A termékek professzionális minősége és a legmagasabb igények a formaterv és az innováció terén Európa-szerte elfogadottá és keresetté váltak.

A magas kategóriás építkezések területén szerzett, több mint tízéves tapasztalattal, tudással és igények felismerésével várjuk impozáns bemutatótermünkben az érdeklődőket, akik immár mérnöki szolgáltatásainkat is igénybe vehetik álmaik otthonának megtervezésénél.

Látogasson el bemutatótermünkbe, ahol a klasszikus nyílászáró- és árnyékolási rendszerektől az avantgárd és minimalista stílusig mindent megtalál úgy kültéri, mint beltéri nyílászárók esetében!
A Premier kedvezménye Gentleman klubtagok számára:

Az igénybe vehető kedvezményeket az alábbi ismertető tartalmazza. További részletekért, illetve a kedvezmény igénybe vételéért kattintson az ajánlatra:

Josko center bemutatóterem

Kiemelt kedvezmények a Gentleman magazin előfizetői számára bejárati ajtókra, nyílászárók beszerelésére, éves karbantartására!

 JOSKO CENTER BEMUTATÓTEREM premier
JOSKO CENTER BEMUTATÓTEREM

1138 Budapest, Népfürdő u. 3/a
+36 30 430 8064
info@joskoszalon.hu
www.joskoszalon.hu

A keresett szó nem lehet rövidebb 3 betűsnél!
Bezárás