Baggio Private Travel®

Amikben a legjobbak vagyunk Világutazóink visszajelzése alapján:
Privát körutazások – amikor a körutazás minden paramétere a legapróbb részletekig igényeihez igazodik. Ha el akarja kerülni a népes turistacsoportokat, a tömegeket, és a kommersz helyeket, ha olyan különleges programokat, látnivalókat is szeretne a programba, amikről az átlagos turista nem is hallott.
Privát afrikai szafarik – privát szafarik Afrikai legizgalmasabb országaiba, amikor egy „bennszülött”, helyi idegenvezető segítségével fedezheti fel a vadon legjavát, aki az utolsó fűszál történetét is ismeri.
Külföldi esküvő, nászút szervezés – hivatalos / nem hivatalos külföldi esküvő, nászút szervezés azok számára, akik nem elégednek meg a hagyományos irodák által kínált, mindenki számára elérhető átlagos megoldásokkal. Akik ragaszkodnak ahhoz, hogy az esküvő, nászút miden részletét közös álmaikra szabják.
Privát búvóhelyek – villa-bérlés, sziget-bérlés azok számára, akik a nyaralásukhoz nem elégszenek meg a luxushotelek kínálta opciókkal.
Utazás luxusjárművekkel - luxusautó, jacht, magánrepülő bérlés a világ minden táján.
Incentive céges utazások – számos kutatások bebizonyította, hogy az incentive utazások képesek a leginkább hosszútávon a munkatársak, üzleti partnerek lojalitásának elősegítésére. Minket a cégvezetők a vállalatra szabott ösztönző utazások szervezésére kérnek fel a legjobban teljesítő munkatársak, felső vezetők részére, valamint ilyen módon ismerik el kiemelt üzleti partnereik teljesítményét, hogy még elkötelezettebbé váljanak a cég iránt.
A Premier kedvezménye Gentleman klubtagok számára:

Az igénybe vehető kedvezményeket az alábbi ismertető tartalmazza. További részletekért, illetve a kedvezmény igénybe vételéért kattintson az ajánlatra:

Baggio Private Travel®

A Baggio Private Travel®, a Private Travel utazási szolgáltatás hazai megteremtője egyedi igények alapján összeállított luxusutak szervezésével foglalkozik.

Baggio Private Travel® premier
Baggio Private Travel®

1068 Budapest, Városligeti fasor 40.
+36 1 273 0782
info@baggioprivatetravel.hu
www.baggioprivatetravel.hu

A keresett szó nem lehet rövidebb 3 betűsnél!
Bezárás