Kozma Shoes

A cégünket 2000-ben alapítottuk, mely azóta is családi vállalkozásként működik.

"Apai nagyapám is cipőkészítő volt, édesapám pedig az Ő nyomdokaiba lépve szerezte meg végzettségét, majd Nagyváradon kézzel varrott cipőket készített. Én 1976-ban születtem Nagyváradon, 1993-ban Debrecenben végeztem el a cipőipari szakiskolát, de az édesapám és nagyapám szárnyai alatt, ebben a szellemben nevelkedve tanultam meg a szakma legféltettebb fogásait, a cipészmesterség szeretetét." - Kozma Tibor

Cégünk a magas minőségű kézzel varrott cipők mellet lovagló- és tánccsizmák, tánccipők és méretes cipők készítésével is foglalkozik. Kihívást jelent számomra, hogy munkám során a hagyományos eljárásokkal előállított anyagok kiválasztásával, a tradícionális, kézzel varrott technológiát ötvözzem a kortárs elemekkel.
A Premier kedvezménye Gentleman klubtagok számára:

Az igénybe vehető kedvezményeket az alábbi ismertető tartalmazza. További részletekért, illetve a kedvezmény igénybe vételéért kattintson az ajánlatra:

Kozma Shoes

A Kozma Shoes a Gentleman magazin klubtagjai számára az exkluzív, méretre készült cipőhöz ajándék elegáns fadobozt, kitömősámfát, selyemzsákot, cipőápolószereket és bőrövet ad.

Kozma Shoes premier
Kozma Shoes

4220 Hajdúböszörmény, Jókai Mór u. 9.
+36 52 220 220
info@kozmashoes.hu
www.kozmashoes.hu

A keresett szó nem lehet rövidebb 3 betűsnél!
Bezárás